muotinäytös

Ensimmäinen Nummela-päivä oli menestys. Nummelan killan painopisteinä ovat elinvoima, viihtyisyys ja arkiturvallisuus. Onnistuimme yhdessä Vihdin kunnan, tukijoidemme, yrittäjien, järjestöjen ja kaikkiaan n. 60 tahon kanssa tarjoamaan parasta Nummelaa. Lisäksi aurinkoinen keli suosi meitä ja ihmiset viihtyivät vauvasta vaariin eri tapahtumissa. Tapahtumat oli porrastettu siten, että aamupäivällä tapahtumien painopiste oli radan eteläpuolella ja iltapäivänä ohjelmaa oli torin alueella. 

Kun kiitettävää on paljon niin sanat loppuvat. Se tärkein asia oli mainio yhteistyö eri toimijoiden välillä. Projektin isä ja projektin johtaja Jarmo Töyräs apunaan Pentti Hannukainen, Raimo Ylikarjula sekä Tauno Maksniemi kiittävät kaikkia projektiin osallistuneita, mutta etenkin Vihdin kuntaa, jonka panos oli merkittävä.  Killan slogan "kun innostumme niin onnistumme" sai jatkoa siten, että "kun onnistumme niin innostumme". Keräämme tästä projektista palautteen ja ensi vuonna jatketaan samalla teemalla.

Nummela-päivän yhteydessä Vihdin kunta lanseerasi kesäkatukokeilun yhdessä Nuorkauppakamarin kanssa. Myyntikojujen lisäksi luvassa oli erilaisia tapahtumia ja kokemuksia kerättiin myös siltä sektorilta jatkoa varten.