Kaarikeskus 2023
 
Killan pihakilpailun 2023 kategoria oli julkisten rakennusten pihat. Tämän vuoden voittajaksi valittiin Kaarikeskus, Nummelan keskustassa. Onnea voittajalle! Raadissa toimivat Killan puolesta Juha Vesanto, Vihdin Martoista Ritva Keinonen sekä Vihdin kunnan johtava puutarhuri Mervi Räsänen. Palkinnon vastaanotti Kaarikeskussäätiön puolesta Kristiina Haikola (toinen oikealta).
Oman ehdotuksensa palkittavasta pihasta Killalle antaneiden kesken arvottiin myös 100 euron lahjakortti K-Rauta Nummelaan. Arvonnan voitti Jonna Kurvinen, onnittelut!
Killan yhteistyökumppaneina kilpailussa toimivat perinteisesti MP-Opastin ja K-Rauta Nummela.

muotinäytös

Ensimmäinen Nummela-päivä oli menestys. Nummelan killan painopisteinä ovat elinvoima, viihtyisyys ja arkiturvallisuus. Onnistuimme yhdessä Vihdin kunnan, tukijoidemme, yrittäjien, järjestöjen ja kaikkiaan n. 60 tahon kanssa tarjoamaan parasta Nummelaa. Lisäksi aurinkoinen keli suosi meitä ja ihmiset viihtyivät vauvasta vaariin eri tapahtumissa. Tapahtumat oli porrastettu siten, että aamupäivällä tapahtumien painopiste oli radan eteläpuolella ja iltapäivänä ohjelmaa oli torin alueella. 

Kun kiitettävää on paljon niin sanat loppuvat. Se tärkein asia oli mainio yhteistyö eri toimijoiden välillä. Projektin isä ja projektin johtaja Jarmo Töyräs apunaan Pentti Hannukainen, Raimo Ylikarjula sekä Tauno Maksniemi kiittävät kaikkia projektiin osallistuneita, mutta etenkin Vihdin kuntaa, jonka panos oli merkittävä.  Killan slogan "kun innostumme niin onnistumme" sai jatkoa siten, että "kun onnistumme niin innostumme". Keräämme tästä projektista palautteen ja ensi vuonna jatketaan samalla teemalla.

Nummela-päivän yhteydessä Vihdin kunta lanseerasi kesäkatukokeilun yhdessä Nuorkauppakamarin kanssa. Myyntikojujen lisäksi luvassa oli erilaisia tapahtumia ja kokemuksia kerättiin myös siltä sektorilta jatkoa varten.

 

Kahvilapäivä 2

Järjestyksessään toista kahvilapäivää vietettiin aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Asiakkaita riitti koko päiväksi ja päivä oli sen verran onnistunut, että jatkoa on luvassa.

Mukana olivat kaikki Nummelan kahvilat, kiitos mainioille kumppaneillemme hyvästä yhteistyöstä!

Mopokoulutus 220323

Nummelan Kilta järjesti mopo-ja ajokulttuurikoulutuksen Vihdin koulujen 8-luokkalaisille (Otalampi, Vihti kk, Kuoppanummi ja Nummelanharju). Kaikkiaan tilaisuuksiin osallistui n.310 nuorta. Asiantuntijoina tilaisuuksissa toimivat Luksian liikennekouluttaja Tommi Laaksonen, riskipäällikkö Rauno Niskala LähiTapiola Etelä ja poliisin edustajana Ville Saukkola. Killan puolesta projektista vastasivat Pentti Hannukainen ja Raimo Ylikarjula. Koulujen puolesta tilaisuuksien erinomaisista järjestelyistä vastasi Kuoppanummen koulun rehtori Markku Tolvanen.
 
Järjestimme lisäksi vanhemmille keskustelutilaisuuden 23.3.2023, paikalle saapui neljä henkilöä! Johtopäätöksemme oli, ettei vanhemmilla ole kiinnostusta omien lapsien tekemisiä kohtaan vaikka juuri nuorten turvallisuudestahan sekä välittämisestä tässä on kyse.
 
Seuraavaksi suunnittelemme ajokoulutuksen järjestämistä mopoilijoille myöhemmin keväällä.

Vaalipaneeli esite 2023

Vihtiläisten kansanedustajehdokkaiden vaalipaneeli järjestettiin 15.3.2023 Nummelan kirjastossa, tilaisuus striimattiin Vihti Liveen. Paneelin järjesti Vihdin Uutiset, Vihdin kunta, kirjasto ja Nummelan Kilta hyvässä yhteistyössä. Paikalla oli seitsemän ehdokasta ja puolentoista tunnin aikana kysymykset ja vastaukset aaltoilivat laidasta laitaan. Uskomme, että varmasti monen tietämys ehdokkaiden ajatuksista ja motivaatiotekijöistä  lisääntyi merkittävästi. Kiitos aktiiviselle yleisölle sekä yhteistyökumppaneillemme!