Nummelan Killan panostaa vuonna 2014 toiminnassaan Nummelan ja koko Vihdin turvallisuuteen ja viihtyvyyteen elinympäristönä sekä työpaikka- ja asiointiliikenteen sujuvuuteen. Sisäistä toimintaa sävyttää valmistautuminen vuonna 2015 olevaan 50-vuotisjuhlaan eri muodoissaan. Nummelan Kilta haluaa entisestään korostaa rooliaan puolueista ja uskonnosta riippumattomana vapaaehtoisena vaikuttajaorganisaationa.

Nummelan Killan kiltakomentajaksi vuodelle 2014 on valittu Marko Lehtamo. Hänen lisäkseen kiltahallituksen muodostavat Juha Svahn varakiltakomentajana, Sami Ylikarjula kiltamestarina, Terho Lehervo kiltatalouspäällikkönä, sekä Lassi Kiviniemi ja Heikki Korhonen hallituksen jäseninä.

Vuodesta 1965 alkaen Nummelan Kilta ry on toiminnallaan ollut vaikuttamassa Nummelan positiiviseen kehittymiseen ja siten edistänyt koko Vihdin yhteiskunnallista, taloudellista sekä sivistyksellistä hyvinvointia ja viihtyisyyttä.

Kuluvan vuoden ensimmäinen tapahtuma on sunnuntaina 26.1. klo 14 järjestettävä Viljonpäivän konsertti, jossa Nummelan soittokunnan solistina on Minna Kolehmainen. Tilaisuudessa julkistetaan myös vuoden 2014 Nummela neuvos.

Lisätietoja Nummelan Killan toiminnasta vuonna 2014 saa kiltakomentaja Marko Lehtamolta   (mob. 041 457 3518).

         kiltakomentajan2104

Vuoden 2014 kiltakomentajaa Marko Lehtamoa ovat käädyttämässä varakiltakomentajan Juha Svahn (oik) ja kiltamestari Sami Ylikarjula