Joulukuu 2022

Ti     6.12. Itsenäisyyspäivän lipunnosto

Ma 12.12. Hallitus

Ke 14.12. "Palveleva Nummela" kilpailun voittajan julkistus

Ke 14.12. Kuukausikokous, J-Klubi klo 18.00

La  31.12. Ilotulitus klo 19.00, Nummela

Tammikuu 2023

Ma 10.1. Hallitus

Ke 12.1. Kuukausikokous, J-Klubi klo 18.00

Su 29.1. Viljonpäivän konsertti Lukion auditoriossa klo 14.00. Esiintyjänä Anne Mattila. Lippuja                   saatavilla Cafe Neilikasta.

Lisätietoja konsertista https://www.facebook.com/NummelanKilta/posts/pfbid02hBH3eA1J6RbZEYE91ESy7T5dbYJrRWokzYjAVEBSUK8SYZaWVeN89Wqdb2T3sM3al

Projektin tavoitteena on kannustaa etenkin Nummelan kivijalkaliikkeitä parempaan palveluun ja esillelaittoon. Tavoite on ylipäätään lisätä palveluiden elinvoimaisuutta ja näkyvyyttä. Projekti käynnistyi syyskuun alussa kun Nummelan Kilta ojensi Putiikki Bran yrittäjälle Merja Järventaustalle ensimmäisen kunniakirjan asiaan liittyen. Projekti jatkuu loppuvuodesta jolloin asiakkaillakin on  on mahdollisuus vaikuttaa valintaan, toteaa projektia vetävä Juha Vesanto.

Nummelan Kilta ry on puolueista  ja uskonnoista riippumaton vaikuttajaorganisaatio, joka toiminnallaan edistää  Nummelan taajaman kehitystä ja siten koko Vihdin taloudellista, yhteiskunnallista ja sivistyksellistä hyvinvointia.

Nummelan Kilta on vireä, vahva ja innostava yhteiskunnallinen vaikuttaja sekä kokoonpaneva voima. senistömme laaja kokemus ja syvä tuntemus erityisesti Nummelan taajaman kehityksen suhteen on ainutkertaista. Meiltä saa kemyksen ihan kysymättäkin, esimerkiksi siitä mihin suuntaan kuntaamme tulisi kehittää

Ammennamme voimaamme kymmenistä projekteista, jotka olemme käynnistäneettoteuttaneet ja joista osaa ylläpidämme jatkuvasti. Olemme positiivisesti yhteisöllinen ja meillä on tekemisen meininki. Viihdymme hyvin yhdessä ja hyödynnämme osaamistamme laajasti. Arvostamme jäsenistöämme, huolehdimme hyvästä hallinnosta ja vaikutamme elinympäristömme kehittymiseen myös yksilöinä.

Arkiturvallisuus, elinvoima ja viihtyisyys ei synny ja edisty muuten kuin yhteisesti tekemällä. Olemme luoneet hyvät suhteet päättäjiin ja olemme vahvasti verkostoituneita muiden toimijoiden kanssa edistääksemme yhteisiä päämääriäMeillä Vihdin kuntana on hyvä sijainti onnistua ja kasvaa houkuttelevimmaksi kehyskunnaksi. Nummelan taajama on käyntikorttimme ja sen kehitys on keskiössä menestyksemme suhteen. Emme ole nukkuva Nummela vaan moderni taajamajossa viihdytään ja halutaan asua ja elää sukupolvesta toiseen.

Työpaikkaomavaraisuus, investoinnit arkiviihtyvyyteen, turvallisuuteen ja elinvoimaan sekä palvelujen tason nosto ovat avaimia kestävän kehityksen toteutumiseen.

Kun yhdessä innostumme, niin onnistumme!

 

Hallitus 2022

 

Kiltakomentaja

Tauno Maksniemi

p. 0400 489 174

kiltakomentaja(at)nummelankilta.fi

Varakiltakomentaja

Pentti Hannukainen

Kiltamestari

Juha Svahn
p. 040 826 2335

kiltamestari(at)nummelankilta.fi

Kiltakomentaja, evp

Jarmo Töyräs

Kiltatalouspäällikkö

Pekka Laine

Jäsen

Raimo Ylikarjula